Vi tilbyder

Hos Siersbæk varetager vi administrative opgaver for din virksomhed, så du får tid til at gøre det du er bedst til. Ved at bruge os til erhvervsservicen, sparer du omkostningerne ved at havde en medarbejder, til at klare de daglige opgaver i virksomheden.

Vores erhvervsservice team er klar til at løse en lang række opgaver for din virksomhed. Vi klarer bogføring og lønindberetning, så du ikke skal bruge tid på den administrative del af virksomheden. Vi kan skabe et overblik over din økonomiske situation ved afrapportering efter dine ønsker. Vi klare de daglige økonomiske opgaver i virksomheden, enten fra vores kontor eller hos dig. Vi har erfaring med bogføringsprogrammerne C5 og E-conomic, samt lønindberetning igennem Danløn. Vi er dog aldrig bange for at skulle lære nye systemer at kende, hvis du allerede har nogle fortrukne.

Har du brug for tilbagemeldinger samt svar på spørgsmål, er vores erhvervsservice medarbejdere altid klar på telefonen eller på mailen.

Har du brug for sparring af den økonomiske situation i din virksomhed, eller har du brug for hjælp til at løse en særlig kompleks økonomiske problemstillinger, er vores konsulent og revisor klar på en snak om netop dit problem, så du kan skabe den bedst mulige vækst i din virksomhed. Der sparres om alle problemstillinger fra generationsskifte og relationer til banken, og til de helt daglige problemstillinger din virksomhed har.

Har du brug for mere info så ring til os
Revision: 20 42 44 49
Økonomikonsulent: 25 33 04 22


 

Del siden:

Se vores referencer

Se et udpluk af vores arbejde.

Læs mere »

Siersbæk ApS   ·   Bohrsvej 1   ·   8600 Silkeborg   ·   Tlf. 86 80 26 18   ·   michael@siersbaek.eu

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk